|
Nu esti logat.
Valentine`s Day-18#324 2008-02-15 14:58:14
Re: Valentine`s Daycu dedicatie pt toate iubitoarele sf valentin (o pseudosarbatoare) happy with him...inlove with him... Offline #325 2008-02-15 15:12:00
Re: Valentine`s Daya fost super ziua ed ieri alaturi de iubi dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #326 2008-02-15 18:27:03
Re: Valentine`s Daymda... numai noi nu am facut nimic n-am sarbatorit in niciun fel ... :-< a fost ... o zi obisnuita ... la fel ca si craciunul la fel ca si revelionul la fel ca toate celelalte zile .... poate vine o zi cand se schimba ceva in bine...speranta moare ultima Offline #327 2008-02-15 18:50:25
Re: Valentine`s Dayeu a trebuit sa merg dimineata la facultate si a mers cu mine ...cica sa caute o profa( aveam un examen la el la facult). proful tot intarzia..eram doar eu cu o colega la examen...l-am sunat sa vad dac a rezolvat cu profa si a zis ca da...e pe hol.am iesit putin si avea la spate un buchet de lalele roz...voiam eu mai demult lalele roz da el imi tot lua trandafiri;)) asa..apoi am venit acasa...el a trebuit sa invete k avea azi examen.eu in timpul asta am fost pana la magazin si i-am luat 2 cutii de ceai greenfield (ii plac f mult ceaiurile astea) cu arome de care nu mai avusese pana acum si o felicitare cerata. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #328 2008-02-15 19:03:55
Re: Valentine`s Daymda ... fiecare in felul lor .... ma bucur pt voi fetele Offline Publicitateloading...
#329 2008-02-15 19:09:15
Re: Valentine`s Daypt majoritatae de pe forum dupa cate am citi eu ziua a a fost super dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #330 2008-02-15 19:16:13
Re: Valentine`s Day
ai vb cu el?i-ai spus ca ti-ai dori sa fie mai mult decat o zi obisnuita? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #331 2008-02-15 19:24:45
Re: Valentine`s Dayeu vorbisem cu iubi k nu ne luam nimic, nici macar nu trebuia sa ne vedem. Am zis k de valentines plecam la munte. Ei bine ma suna ieri sa vin pe la el un pic sa ma pupe.....si bineinteles k mi-a luat si cadou ..o pereche de cercei de aur foarte frumosi. Si m-am si certat cu el...k m-a facut sa ma simt prost k eu nu i-am luat nimic lui....Si mi-a zis k sunt nebuna k numai eu ma pot supara k mi-a luat cadou. Dar ma revansez, pt k luni intram amandoi in concediu You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #332 2008-02-15 19:31:53
Re: Valentine`s Daybritney..parerea mea sincera e sa iei atitudine...sa ii spui ca ti-ar placea sa sarbatoriti intr-un fel aceste zile.daca si tu nu ii spui nimic si nu ii atragi atentia va crede ca tu gandesti ca el si k nu simti sa faci nimic. crede ma o zic din proprie experienta Ultima oara a fost editat de deea87 (2008-02-15 19:32:12) Offline #333 2008-02-15 19:44:01
Re: Valentine`s Dayeu i-am luat un parfum (attitude de la armani) si bomboane de cico ..... iar el cre ca mi-a luat un cadou invizibil ca eu una nu l-am vazut Offline #334 2008-02-15 19:48:18
Re: Valentine`s Dayeu am primit papuci de casa din-aia pufosi, in forma de tigri iar el a primit un catzel de plush umplut cu pietricele ne-am luat ceva simbolic, ca sa nu cheltuim prea multi bani Offline #335 2008-02-15 20:33:54
Re: Valentine`s DayAm primit un cadou "clasic", dar de fiecare data superb si cel mai potrivit (parerea mea)...un trandafir. Offline #336 2008-02-15 21:46:05
Re: Valentine`s Daysi eu tot trandafiri cu crini...un aranjament tare frumos si mareee #337 2008-02-15 21:56:15
Re: Valentine`s DayDar de ce ai avatar cu F**k Valentine's cand vad ca esti fericita cu ideea si cadourile si programul de Valentine's? Offline #338 2008-02-15 22:01:38
Re: Valentine`s Dayvai cat am putut rade de una singura ca...tata, din camera cealalta a dat drumul la muzica populara, moroseneasca de a noastra:D, si eu citeam pe forum, si la un moment dat cand vad iepurashu lui camysh ma bufneste rasul. atat de bine se potrivea ritmul muzicii cu dansul lui din picior:) Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #339 2008-02-16 12:21:06
Re: Valentine`s Daymda... pai ... era vb ca iesim in oras nu la noi in oras .. . la 40 km dinstanta de noi , dar a stat cam prost cu banii .... si il inteleg ca are si el probleme si in ziua aceea a venit cu mine la sibiu la ortodont numai ca mnah ... nu mi tot una :-< ... si dragobetele nu le prea putem sarbatori ca pe el il opereaza joi la amandoi ochisorii ( ( uuuf .. e asa aiurea ... Offline #340 2008-02-16 12:37:00
Re: Valentine`s Dayla mine intarzie cadoul...pt k sunt nehotarata...asta e...pana pe 8 martie ma hotarasc io ...eu i'am luat lui un sacou...desi eram terminata dupa examen k am stat 3h sa astept rezultatul tot m'am fatzait prin unirii ....offf si flacaul asta e un sclifosit .... cu greu i'am gasit si e ft incantat de "cadou" Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #341 2008-02-16 13:16:18
Re: Valentine`s Day
#342 2008-02-16 13:31:41
Re: Valentine`s DayBritney, lasa. Se mai intampla sa avem probleme, chiar si in zile de sarbatoare. Pun pariu ca o sa se revanseze fata de tine in curand. Daca nui idiot And if you cry, i'll hold your head up high I'll be there by your side I will be your guardian angel I will do the things that I can to light your life and see you smile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|