homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Valentine`s Day-18

#324 2008-02-15 14:58:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Valentine`s Day

cu dedicatie pt toate iubitoarele sf valentin (o pseudosarbatoare)

Sfantul Valentin e un sfant.. nu ca Dragobetele

Joi, 14 Februarie 2008
sau oda din partea grupului admiratorilor The sfantului...

Dragele mele.. observ in ultimii ani o iritare stupida a unor ancorati in nationalismul ilogic care sustin, habar n-am de ce, necunoscutele Dragobete in locul tandrului si sensibilului sfant Valentin...

Mi se pare scandalos acest punct de vedere. Ce daca importam cultura? Este foarte frumos si cosmopolit. Acuma ca ne distrugem noi cultura na.. are si miorita o varsta.. poate e mai bine sa o scoatem la pensie.  De ce sa nu ne bucuram de frumusetea sfantului Valentin? Doar ca sa ii facem mioritei respiratie artificiala? E aiurea, nu?

In primul rand nu inteleg de ce ne trebuie noua cultura? Si si mai rau decat asta.. de ce ne trebuie cultura proprie? Blaga cu a lui filosofiea culturii si cu matricea stilistica, alternanta deal-vale si cultura romaneasca, etc, sa se odihneasca in pace... pe noi ne intereseaza sf Valentin. E mai important. Eu nu vreau sa stiu nimic de Dragobete. Daca putem sa luam cultura altora de ce sa nu o facem?

Pana la urma noi suntem doar 22 de milioane.. restul lumii cateva miliarde bune.. sansele ca acele miliarde sa fi zamislit o cultura mai valoroasa sunt mai mari. Asa ca eu nu mai vreau cultura romana, ma lepad de ea, nu mai vreau radacini, nu mai vreau transhumanta. Eu il vreau pe sfantul Valentin. Neaparat!

Iar Dragobetelor le doresc sa se odihneasca in pace. Noi nu le meritam. Cum nu ne meritam cultura proprie, pe care oricum nu stim sa o apreciem. Dar tot e bine. Stim cu totii de sfantul Valentin. Ma intreb in anii viitori ce zi nationala o sa sarbatorim.

Condoleante culturii si traditiei romanesti in constiinta comuna. Si long live Sfantul Valentin. Jenant spre dureros de trist...

Definitia pentru Dragobete o pun in engleza.. ca poate asa ne uitam si noi la ea..

Dragobete is a traditional Romanian holiday, celebrated on February 24. Dragobete was the son of Baba Dochia. The day is known as "the day when the birds are getting engaged". Around this day, the birds begin to assemble their nests and mate. During the day, considered locally the first day of spring, the boys and girls pick up spring flowers and sing together. The frozen snow still present in many villages used to be collected and the water from it used as a magic potion by young girls during the rest of the
year. This day is supposed to protect one from the fever which produces shivers and illness. If the weather allows it, girls and boys are supposed to pick snowdrops or other early spring plants for someone they are courting. Dragobete is also known as being the day of lovers for Romanians.
A common belief (in some parts of Romania) during this celebration is that if one steps over his/her partner's foot, he/she will have the dominating role in their relationship. The usual activities for this custom vary from region to region.
In neighbouring Bulgaria, the custom of stepping over the partner's feet is traditionally performed at weddings with the same purpose, but it is not believed to be connected to Dragobete.

happy with him...inlove with him...puss

#325 2008-02-15 15:12:00

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

a fost super ziua ed ieri alaturi de iubi

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#326 2008-02-15 18:27:03

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

mda... numai noi nu am facut nimic sad n-am sarbatorit in niciun fel ... :-< a fost ... o zi obisnuita ... la fel ca si craciunul la fel ca si revelionul la fel ca toate celelalte zile .... sad poate vine o zi cand se schimba ceva in bine...speranta moare ultima grater

#327 2008-02-15 18:50:25

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu a trebuit sa merg dimineata la facultate si a mers cu mine ...cica sa caute o profa( aveam un examen la el la facult). proful tot intarzia..eram doar eu cu o colega la examen...l-am sunat sa vad dac a rezolvat cu profa si a zis ca da...e pe hol.am iesit putin si avea la spate un buchet de lalele roz...voiam eu mai demult lalele roz da el imi tot lua trandafiri;)) asa..apoi am venit acasa...el a trebuit sa invete k avea azi examen.eu in timpul asta am fost pana la magazin si i-am luat 2 cutii de ceai greenfield (ii plac f mult ceaiurile astea) cu arome de care nu mai avusese pana acum si o felicitare cerata.
     partea proasta e k ma vazuse cand urcam la mine cu punga ( el cobora la un coleg) si m-a sunat sa ma intrebe ce fac...eu i-am zis k am fost la baie (altceva nu imi trecuse prin cap) si a zis: "de ce minti?" ..iar pe mine m-a busit risul.am asteptat sa ajunga la el in camera ..m-a contactat pe mess si eu atunci am dat fuga la el cu ceiuturile...a ramas blocat...nu-i venea sa creada:D  apoi seara am mers la restaurant...a fost super.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#328 2008-02-15 19:03:55

Britney
Full member

mda ... fiecare in felul lor .... smile ma bucur pt voi fetele kram

Publicitate

loading...

#329 2008-02-15 19:09:15

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

pt majoritatae de pe forum dupa cate am citi eu ziua a a fost super

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#330 2008-02-15 19:16:13

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Britney a scris:

mda... numai noi nu am facut nimic sad n-am sarbatorit in niciun fel ... :-< a fost ... o zi obisnuita ... la fel ca si craciunul la fel ca si revelionul la fel ca toate celelalte zile .... sad poate vine o zi cand se schimba ceva in bine...speranta moare ultima grater

ai vb cu el?i-ai spus ca ti-ai dori sa fie mai mult decat o zi obisnuita?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#331 2008-02-15 19:24:45

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

eu vorbisem cu iubi k nu ne luam nimic, nici macar nu trebuia sa ne vedem. Am zis k de valentines plecam la munte. Ei bine ma suna ieri sa vin pe la el un pic sa ma pupe.....si bineinteles k mi-a luat si cadou ..o pereche de cercei de aur foarte frumosi. Si m-am si certat cu el...k m-a facut sa ma simt prost k eu nu i-am luat nimic lui....Si mi-a zis k sunt nebuna k numai eu ma pot supara k mi-a luat cadou. Dar ma revansez, pt k luni intram amandoi in concediu tongue

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#332 2008-02-15 19:31:53

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

britney..parerea mea sincera  e sa iei atitudine...sa ii spui ca ti-ar placea sa sarbatoriti intr-un fel aceste zile.daca si tu nu  ii spui nimic si nu ii atragi atentia va crede ca tu gandesti ca el si k nu simti sa faci nimic. crede ma o zic din proprie experienta

Ultima oara a fost editat de deea87 (2008-02-15 19:32:12)

#333 2008-02-15 19:44:01

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu i-am luat un parfum (attitude de la armani) si bomboane de cico ..... iar el  cre ca mi-a luat un cadou invizibil ca eu una nu l-am vazut lol

#334 2008-02-15 19:48:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu am primit papuci de casa din-aia pufosi, in forma de tigri iar el a primit un catzel de plush umplut cu pietricele smile ne-am luat ceva simbolic, ca sa nu cheltuim prea multi bani smile

#335 2008-02-15 20:33:54

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Am primit un cadou "clasic", dar de fiecare data superb si cel mai potrivit (parerea mea)...un trandafir.
Si seara am mers pana in Ungaria la un restaurant...a fost frumos:) foarte frumos...

hjarta

#336 2008-02-15 21:46:05

skumpi
Vizitator

si eu tot trandafiri cu crini...un aranjament tare frumos si mareee big_smile
si o cina la un restaurant bun... a fost frumos big_smile

#337 2008-02-15 21:56:15

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Dar de ce ai avatar cu F**k Valentine's cand vad ca esti fericita cu ideea si cadourile si programul de Valentine's?smile

hjarta

#338 2008-02-15 22:01:38

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

vai cat am putut rade de una singura ca...tata, din camera cealalta a dat drumul la muzica populara, moroseneasca de a noastra:D, si eu citeam pe forum, si la un moment dat cand vad iepurashu lui camysh ma bufneste rasul. atat de bine se potrivea ritmul muzicii cu dansul lui din picior:)

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#339 2008-02-16 12:21:06

Britney
Full member

mda... pai ... era vb ca iesim in oras nu la noi in oras .. . la 40 km dinstanta de noi , dar a stat cam prost cu banii .... si il inteleg ca are si el probleme si in ziua aceea a venit cu mine la sibiu la ortodont grater numai ca mnah ... nu mi tot una :-< ... si dragobetele nu le prea putem sarbatori ca pe el il opereaza joi la amandoi ochisorii grater( grater grater( uuuf .. e asa aiurea ...

#340 2008-02-16 12:37:00

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

la  mine  intarzie  cadoul...pt  k  sunt nehotarata...asta  e...pana  pe  8  martie  ma  hotarasc  io diablo ...eu  i'am  luat  lui  un  sacou...desi   eram  terminata  dupa  examen  k  am  stat  3h  sa  astept  rezultatul   tot   m'am   fatzait  prin  unirii ....offf  si    flacaul  asta  e  un  sclifosit .... cu  greu  i'am  gasit  si   e  ft  incantat  de  "cadou" lol

#341 2008-02-16 13:16:18

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

Dar de ce ai avatar cu F**k Valentine's cand vad ca esti fericita cu ideea si cadourile si programul de Valentine's?smile

rotfl
ca altu era avataru si i l`am dat la iubi sa`l faca mik si l`a schimbat el putzin da nush ce`i veni k doar noi sarbatorim lol dapoi l`am lasat asa..k oricum il schimb azi big_smile

#342 2008-02-16 13:31:41

Mythic
Membru
Inregistrat: 2008-02-16

Britney, lasa. Se mai intampla sa avem probleme, chiar si in zile de sarbatoare. Pun pariu ca o sa se revanseze fata de tine in curand. Daca nui idiot big_smile

Eu mam despartit de prietena-mea cu o saptamana in urma asa ca am putrezit prin casa de Valentines. Si tot plang de ce am lasat-o sa plece...

And if you cry, i'll hold your head up high
I'll be there by your side
I will be your guardian angel
I will do the things that I can to light your life and see you smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.